17/10/13

uno lupo di mare...

Σηκώνω ψηλά το χέρι, σα σε χαιρετισμό ...σα να απλώνω να πάρω δύναμη και σα να δείχνω τη δική μου ... κι εσύ σε βράχο ψηλό ντυμένη μεσα στα μαύρα να φαντάζεις -στην αντάρα και την μουντάδα της θάλασσας και της καταχνιά με τα μαλλιά σου ξέπλεκα να παίζει άνεμος καταιγίδας-  μια ιέρια των τεσσάρων στοιχειών. Ακούω το τραγούδι σου σαν μια επωδή βγαλμένη απ τα λαγόνια σου , χθόνια κι αρχαία, όμοια νανούρισμα ,θρήνο μα και ξόρκι, για τους έρωτες και τους θανάτους που πέρασαν και θά ‘ρθουν.
Γλώσσα της γης , με λόγια ακατάληπτα που μόνο τη δύναμή τους νιώθω μέσα μου από την κραυγή σου -δυνατή και στιβαρή να τιθασεύει καιρούς και χρόνους στον πόνο και την γνώση του αίματος που κουβαλάς .
Κι όλα τα κύματα της θάλασσας στο ρίζωμα του βράχου να μοιάζουνε χέρια νέων που σπαραχτικά απλώνονται σε σένα - μικρές χλωμές αναλαμπές στο φεγγαρόφωτο σαν αστραπές (στάλες βροχής που  σπαν’ τα σύννεφα στο μαύρο τους ριχτάρι) ....ψυχών που μοιάζουν χνάρια στις στράτες των νομάδων της ελπίδας ,χαμένες στην αναζήηση χρωμάτων.στο φύσημα του χρόνου
Μου ψυθιρίζεις μεσα στο μυαλό μου τα μυστικά του κόσμου ....σα παιδί που σπέρνεις στα σπλάχνα κι αδυνατώ να καταλάβω μα κάθε συλλαβή μου κάνει ζάρες και ρυτίδες στη ψυχή σα πρόσωπο σκαμμένο από το φύσημα του χρόνου ...και γίνωμαι εγώ σα να σαι εσύ στο άναρχο παλιό και γνώριμό σου μίλημα...”Κουβάλα τη “.





2 σχόλια:

Electric Looser είπε...

http://spychedelicsally.blogspot.gr/

Elpizw na sai kala. Electric Looser is back.

Fallen Angel είπε...

:))) yeeees !!!!!!!!!!!! επιτέλους!!